Hvem vi er

Eier: Margrethe Gangsøy

Tlf: 922 20 242

E-post: margrethe@havfruenmaloy.no

Adresse: Gate 1 50, 6700 Måløy

Vår nettstedsadresse er: https://havfruenmaloy.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en databasen i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Ønsker du å vi sletter meldinger dine skriv til: margrethe@havfruenmaloy.no

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

– Regnskapskontor/inkassoselskap
– Ansatte
– Selskap vi har databehandleravtale med som utfører oppdrag på våre vegne, som for eks. domeneshop.
– Andre som du har gitt samtykke til at vi deler informasjonen med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar eller sender melding, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

– Regnskapskontor/inkassoselskap

– Ansatte
– Selskap vi har databehandleravtale med som utfører oppdrag på våre vegne, som for eks. domeneshop.
– Andre som du har gitt samtykke til at vi deler informasjonen med

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger. 

Vi bruker ssl sertifikat.

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvis der er datalekkasje sender vi ut melding til deg på e-post, hvis du har registert deg på nettstedet vår.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Utlevering av personopplysninger vil ikkje skje, med mindre det føreligger lovbestemt opplysningsplikt ovanfor offentlege myndigheiter.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Vi foretager ikke automatiske beslutninger for brukere av vår nettsted.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Etter personopplysningsloven § 18 har den enkelte krav på innsyn i opplysninger som er registrert. Man har krav på innsyn, se info under «Kontaktinformasjon» . Dersom registrerte opplysningar er uriktige, ufullstendige eller du ønsker å slette dine opplysninger, kan ein kreve dette i henhold til personopplysningsloven § 27.